top of page

zorgverzekering

Mijn behandeling wordt door onderstaande zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket (counselling / psychosociale hulpverlening). Neem altijd eerst contact op met jouw zorgverzekeraar om de vergoedingsmogelijkheden na te gaan.

Avero Achmea*, Zilveren Kruis*, Menzis (PMA), CZ (vanaf Plus), CZ direct (vanaf 5), OHRA, FBTO*, De Friesland, Zorgzaam (Univé), OZF, IPIT Q, Lancyr, Nationale Academic

* Bij Zilveren Kruis, Avereo Achmea en FBTO is het belangrijk te vermelden dat ik als counsellor ben aangesloten bij de ABvC.

Belangrijk om te weten!

Zorg die betaald wordt vanuit jouw aanvullend pakket telt niet mee voor het verplichte eigen risico. In 2022 is dat eigen risico  € 385,00 per jaar.

Privacy 

Onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk en vallen onder het beroepsgeheim. Daarnaast voldoet mijn praktijk aan de richtlijnen die gelden binnen het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en bestaande regels over privacy in de zorg. Dit houdt onder andere in dat de praktijk de gegevens met betrekking tot je behandeling zo veel mogelijk verwijderd nadat deze is afgelopen. Je kunt ten alle tijde je gegevens bij ons opvragen of laten verwijderen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van het privacybeleid neem dan even contact op.

unsplash-FnA5pAzqhMM_edited_edited_edite

Kwaliteit & klachten

Uiteraard dien ik als therapeut “goede zorg” te leveren. Mocht je niet tevreden zijn dan hoop ik dat je dit met mij wilt bespreken. Soms kan dit lastig zijn of voel je de ruimte niet om je klacht bespreekbaar te maken. In dat geval kan je contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Dit kan door een email te sturen aan klachten@abvc.nl . De klachtenfunctionaris is zodanig getraind dat zij -naast de eerste klachtopvang- tevens een bemiddelende rol kan spelen bij de afhandeling van je klacht.

Typing_edited.jpg
Anker Privacy
Anke Kwaliteit
bottom of page